Начало » Как да поръчам
Какво е необходимо, за да направя поръчка?
За да направите поръчка е необходимо да натиснете бутон "Поръчай", после бутон "Направи поръчка" и да попълните бланката за поръчка.

Задължително ли е да попълня бланката?
Попълването на бланката е задължително. Бланката включва адреса, на който ще бъдат доставяни поръчаните продукти, телефон за връзка с вас, данни за издаване на фактура и гаранционна карта.

Как да поръчам повече от един продукт?
За да поръчате повече от един продукт, посочете с цифра желания брой продукти. След това натиснете бутон "Обнови заявката". За да намалите броя на даден продукт, променете цифрата в полето и отново натиснете бутон "Обнови заявката".

За да премахнете продукт от вашата кошница, натиснете веднъж с мишката върху червения хикс след продуктите. Продуктът ще изчезне.

За да поръчате повече от един вид продукт (например освен моторен трион, желаете да закупите и електрически тример), е необходимо да натиснете бутон "Продължи пазаруването". След това намерете следващия желан от вас продукт и натиснете отново бутон "Поръчай".


Как да направя поръчка?
След като сте избрали желаните от Вас продукти в "кошницата", трябва да попълнете бланката и да щракнете на бутона "Направи поръчка".
На появилата се страница ще видите: Бланка за попълване с данни за доставка, адрес, телефон за връзка, имейл...
Необходимо е да попълните полетата. Отбелязаните със звездичка полета са задължителни, за да направите поръчка. Ако желаете фактура, е необходимо да попълните и бланката за фактура.
След като попълните полетата, натиснете бутон "Напред". Ще се отвори страница, на която ще видите: поръчаните от вас продукти и сумата за плащане; адреса за доставка; допълнителна информация, ако сте дали такава, и данни за фактура, пак ако сте дали такива. Проверете още веднъж вашата заявка. Ако желаете да промените нещо в нея, натиснете бутон "Назад" и извършете желаните корекции.
Ако вашата заявка е точна и нямате какво да променяте по нея, натиснете бутон "Изпрати поръчка".

На този етап Вашата поръчка все още не е направена.

Как да потвърдя поръчката?
Потвърждението можете да направите, като се обадите на телефоните на prodilar.com или изчакате да се свърже наш служител с вас. След като поръчката бъде потвърдена, ние се ангажираме с доставянето й. Ако не потвърдите поръчката си до 7 дни, ще бъде отменена автоматично.

Как да видя дали съм направил поръчка?
Веднага след като направите поръчка, ще получите съобщение на посочения от вас е-mail.

Като натиснете на бутона "Направи поръчка", Вие правите поръчка на prodilar.com. В Общите условия за ползване на prodilar.com можете да видите Вашите права и задължения по отношение на направените поръчки.

Как да отменя направена поръчка?
Ако поръчката Ви все още не е потвърдена, можете да я отмените, като се обадите на телефоните на prodilar.com или изчакате да се свърже наш служител с вас. Ако поръчката е потвърдена, но междувременно сте размислили, свържете се възможно по-скоро с нас, за да преустановим изпълнението.


Как мога да върна закупена стока?
Един или повече от поръчаните продукти можете да откажете в 7- дневен срок от получаване на поръчката в случай, че даденият продукт е във вида, в който е доставен, ако е опакован - опаковката му не е отваряна (опаковката на пратката може да бъде отваряна) и не е нарушавана цялостта на евентуални пломби и етикети, целящи да установят разопаковането или употребата на продукта.


Какви са начинът и цената за доставка?
Поръчаните продукти се доставят с куриер и наложен платеж на посочения от Вас адрес. Стандартния срок за доставка е от 1 до 3 работни дни. За някой стоки е възможно доставката да бъде извършена по-късно от посочениите стандартни срокове. При доставка с куриер е удачно да дадете служебен адрес, тъй като доставките се извършват в работно време. Цената за доставка на всеки един продукт можете да видите след като натиснете бутон "ПОРЪЧАЙ" на конкретната стока. Тази стъпка не ви ангажира с покупка на продукта. Цената на доставка е според теглото и обема на стоката и е автоматично генерирана от системата според тарифния план на куриерската фирма. Цената е една и съща до всяка точка на България.

Как да платя?
Плащането се извършва по два начина. С наложен платеж при доставка на продукта или с превод по сметката на prodilar.com.
prodilar.com си запазва правото да поиска аванс за някои стоки.

Всички права запазени
prodilar.com 2010-2018